この国は、癌に罹患する人が非常に増えている。2人に1人が癌になり、3人に1人は癌で死亡する。なぜこれほどまでに増えてしまったのか、その原因に関してはここでは論じない。とにかく、癌と診断されても悲観したりせず、癌と向き合って欲しい。そして、自分でできることをする。なんてことはない、食事療法と運動療法がそれだ。これはあらゆる病気に対する治療の大原則だ。 |
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Hey everybody it’s Bob from CitrineSun.com and today I want to talk about the ten best cancer fighting foods. Now there are other foods out there that help fight cancers but these are some of the best ones and you should try to get these in your diet if you can. And they include beans and soybeans, berries and grapes, green leafy vegetables and cruciferous vegetables, tomatoes, green tea, spices and there are so many good spices we’re going to talk about this on a separate addition, whole grains and flaxseed. And here’s how they work. Beans have things called saponins in them and they’ve been shown to slow division of cancer cells. Soy beans in addition to the saponins are phytoestrogens and have been especially good at preventing breast cancer and prostate cancer. Berries and grapes have vitamin C, they’re antioxidants. They also have flavonoids and have been found to be anti-cancer. Grapes which include resveratrol in addition to being ati-cancer, also have many heart benefits and help you live longer. Green leafy vegetables of course have folic acid and fiber. These have been found to decrease aerodigestive cancer such as mouth cancer, esophagus, stomach, and colon cancers. Cruciferous vegetables work by different way. They help to induce enzymes that break down cancer-causing chemicals that might be in your foods that you’re eating. Cruciferous vegetables are things like broccoli cauliflower. Tomatoes of course have lycopene, they’ve been found to not only help prevent prostate cancer but also several other cancers. You get the most of other lycopene when tomatoes are cooked as opposed to raw tomatoes. Green tea has EGCG which is Epigallocatechin 3-Gallate and this in addition to being an excellent anti-oxidant has been shown to have direct anti-cancer effects that actually turns on cancer-fighting genes. Spices which include turmeric, garlic, ginger, cinnamon, cayenne pepper, all have anti-cancer effects. We’re gonna talk in more detail about these on a different addition. Whole grains now this is the whole grain it’s not just the process grain that we see. There that we get in white bread of things like that have all kinds of anti-oxidants. And they’re also anti-cancer and flaxseed in addition to having all the fiber and benefits of having a seed and a grain, also is a phytoestrogen that has been shown to have anti-breast cancer and anti-prostate cancer effects. So try to get all of these foods in your diet if you can. If you have any questions, sent me a line at AskDrAvery@CitrineSun.com. Thanks. |
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はい、皆さん。シトリンサンカンパニーのボブです。今日は、癌と闘うための食材ベストテンをご紹介したいと思います。 これらが癌と闘うための食材で、豆類、大豆、ベリー類、ぶどう、緑黄色野菜、アブラナ科野菜、トマト、緑茶、香辛料、そして多くの香辛料です。他に全粒粉とアマニンなどがあります。 さあ、これらがどのように作用するのか見てみましょう。 豆類にはサポニンと呼ばれる成分を含んでおり、癌細胞の分裂を抑制することが知られています。 大豆は、サポニンに加えて植物性エストロゲンを含んでいて、乳癌や前立腺癌の予防に適しています。 ベリー類とぶどうは、抗酸化作用のあるビタミンCと含んでいます。 また、抗癌作用のあるフラボノイドも含んでいます。 抗癌作用のあるレスベラトロールを含んでいるブドウ類は、多くの心臓保護作用もあり、延命効果があります。 緑黄色野菜は、言うまでもなく葉酸と植物繊維を豊富に含んでいます。 口腔癌、食道癌、胃癌、大腸癌のような消化器癌を予防することが知られています。 アブラナ科野菜は、それらとは一味異なる抗癌作用と有しています。 食べた物の中に含まれている癌誘発化学物質を分解する酵素を誘導します。 ブロッコリやカリフラワーなどがこれに属しています。 トマトにはリコピンが含まれており、前立腺癌だけでなく、いくつかの癌の発生を予防します。 調理することにより、より多くのリコピンをトマトから摂取できるようになります。 緑茶は、EGCG(Epigallocatechin 3-Gallate)を含んでいて、優れた抗酸化作用に加え、癌と闘う遺伝子を発現する抗癌作用を有しています。 ウコン、ニンニク、シナモン、トウガラシなどに含まれている香辛料は、いずれも抗癌効果を有しています。 違った面からもう少し詳しく見ていきましょう。 全粒粉とは、これがそれですが、ご覧のような突起のある穀類ではありません。 白色パンなどから得ることができて、抗酸化作用があります。 それらも抗癌作用があります。 そして、アマニンですが、植物繊維が豊富で、種子と穀粒から成り、乳癌や前立腺癌に対して抗腫瘍活性がある植物性エストロゲンのことであります。 あなたの食事の中に、これらすべての食材をできる限り取り入れるようにしましょう。 ご質問がある方は、AskDrAvery@CitrineSun.comからご連絡を。 |
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*警告:本稿の内容とかなり異なった視点から論じているサイトが見つかったので、紹介しておく。いずれにせよ、取り過ぎには注意が必要だろうと思う。 |